60 Plus Second Life

Aanbod

Magic WE-ME

60 Plus Second Life

Van droom naar werkelijkheid

De kans die je levensstandaard naar ongekende hoogte tilt. In vier zondagen vol magie, vertrekkend vanuit de verbinding met jezelf onderga je een totale verrassende levensverandering.

‘MAGIC WE-ME gaat verder dan alleen maar een workshop. Het is een krachtige weg naar zelfontdekking, empowerment en onbegrensde mogelijkheden. Je wordt geïnspireerd, ondersteund, uitgedaagd en gemotiveerd om je diepste dromen na te jagen en ze werkelijkheid te laten worden. 

Je stapt naar een wereld waarin succes en voldoening geen toeval meer zijn, maar een bewuste keuze die je elke dag opnieuw maakt, met dat ene duidelijk vooropgestelde doel voor ogen.

“MAGIC WE-ME” geeft je de tools, de inzichten en de kracht om het leven te creëren waar je altijd al van droomde, in verbinding met andere generaties.

We brengen koppels samen, bestaande uit individuen van verschillende generaties.

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Data: Zondag, 14 april ’24, 12 mei ’24, 2 juni ’24, 7 juli ‘24

Adres: ORION Lepelstraat 200, 3920 Lommel

Duur programma: 4 zondagen: 10.00u -16.00u

Middagmaal: verse soep (boterhammen breng je zelf mee) koffie en thee met een zoetigheidje.

Contact: team@60plussecondlife.be

Prijs: (per 2 personen) €1551 incl. BTW
Betaal in één keer bonus: 1 gratis coaching gesprek  twv € 145

 

 

The Body Pendel

60 Plus Second Life

The Body Pendel

1. Pendelen met het lichaam; spiertesten (kinesiologie)geven antwoord op elke mogelijke vraag. Je kleurt je verleden anders is en regenereert de daadkracht in lijn met jouw natuur en je diepste behoeften.

2. Achterhaal je geheime unieke code: er is geen dieet dat voor iedereen goed is. Doe de test en ontdek wat goed voor je is en wat niet. Je krijgt voeding- en leefstijl advies, alle tips en trucs van 30 jaar praktijk, om je eigen natuur te kennen voor een schitterende gezondheid.

3. Ontdek je vergeten droom: individuele coaching. Met persoonlijke begeleiding op maat overwin je elk obstakel.

4. Lichaamsbewustzijn in praktijk: je maakt verbinding met jezelf en met je lichaam door middel van yoga, ademwerk en lichaamsgerichte therapieën.

BONUSSEN:

  • Persoonlijk ontwikkelingsplan: Op maat gemaakt plan om je doelen te definiëren en actie te ondernemen in richting van je doel.
  • Denk dieet gids: Leer hoe je je denkpatronen kunt transformeren in je mindset kunt versterken voor meer positiviteit en succes.
  • Exclusieve mandala workshop: live workshop zelf affirmatie mandala’s creëren voor kracht, enthousiasme en zelfliefde.
  • Een exclusieve korting: Op aanvullende coaching sessies na voltooiing van het traject

PRAKTISCHE INFO:

Duur programma: Jaartraject

Meer info? Maak een afspraak.

 

 

Scroll naar boven