60 Plus Second Life

RUDI VAN ELSHOCHT

Is 64 jaar, echtgenoot, vader van twee volwassen zonen, schoonvader van twee fantastische gekregen dochters, grootvader (Noni) van zes prachtige kleinkinderen en blij. Rudi is regent Wiskunde, scheikunde, fysica, ergotherapeut, life coach, mentor, teacher, bezieler, supporter.

Voor en tijdens zijn opleiding regentaat Wiskunde – scheikunde – fysica schoolt hij zich in het les geven in het bijzonder onderwijs, gevolgd door een opleiding ergotherapie waar hij zijn eigen dyslexie ontdekt die enkele onverklaarbare beperkingen ontraadselen.

Op zijn 19 jaar komt Rudi in een zwaar verkeersongeval terecht wat hij als enige van de vier inzittenden overleeft. Een lange revalidatie met een enorme motivatie, enthousiasme voor het leven en een oneindig doorzettingsvermogen, brengen hem terug op de been, met een paar kleine beperkingen als gevolg.

Rudi is dienstweigeraar (toen was legerdienst nog verplicht) en doet zijn burgerdienst bij Chiro Nationaal op Kipdorp Antwerpen.

Hij werkt jarenlang in een kleinschalig sociaal project met volwassenen met mentale beperkingen, en in de psychiatrie als ergotherapeut.

Hij verlaat later de zachte sector en stapt over naar Colruyt. Daar doet hij zijn werk 33 jaar lang, vol passie.

In 2024 gaat hij daar met pensioen.

Rudi geeft kinderen reken- en wiskunde (bij)les door de toepassing van zijn eigen “WISKART- methode”, gegroeid uit zijn hart voor wiskunde en kinderen met leerproblemen.

Hij is expert in ‘van iets goeds, nog iets beter’ te maken.

Zijn grote liefde is spelen.

60 plus Second Life
Scroll naar boven