60 Plus Second Life

TREES COUSSEMENT

Is 62 jaar, gelukkige echtgenote, moeder van twee volwassen zonen, schoonmoeder van twee fantastische gekregen dochters, grootmoeder (Nona) van zes prachtige kleinkinderen en blij.

Trees is therapeut, life coach, mentor, teacher, artiest, inspirator, bezieler en intens  tevreden. Ze is opgeleid in de kunst (vrije grafiek), Textielkunsten (vilt), Antroposofie, Kinesiologie en Ayurveda.

Ze is 7 jaar onthaalmoeder van heel jonge kinderen waarna ze mensen met een sociale beperking begeleidt in een kleinschalig project. Ze werkt nu 30 jaar in haar eigen praktijk en helpt mensen bij het bevorderen, herstellen en bewaren van hun geestelijke en fysieke gezondheid op elk levensgebied.

Haar eigen gezondheidsuitdagingen brengen haar heel veel kennis en ervaring bij, over alles wat ‘voeding’ is voor lichaam en geest. Trees ontwikkelde de TRECO- methode die al haar vergaarde kennis en ervaring bij elkaar brengt en combineert tot een werkwijze die ze vol passie doorgeeft in haar cursussen. De methode pas je eenvoudig toe op jezelf, met direct en blijvend resultaat.

Trees studeert 30 jaar aanhoudend aangezien alles blijft evolueren; Kinesiologie  (International Institute of Kinesiologie), Ayurveda (EISRA)  in België, Nederland en op verschillende plaatsen in India, Lifecoach (Inge Rock Academy), textielbewerking (Internationale Vilt Academie Nederland), Internationale Viltopleiding Duitsland. Ze richt de Internationale Vilt Opleiding België (VIVA) op, in samenwerking met Duitsland, Nederland, Hongarije, Roemenië, Italië, Kirgizië.

In haar studie en praktijk loopbaan ontdekt ze dat iedereen uniek is, anders dan gelijk wie anders. Deze typische kenmerken zijn ook zichtbaar in de lichaamsbouw. Vanaf het moment dat je jouw kenmerken en kwaliteiten kent en herkent heb je de meest unieke code die vertelt hoe jouw natuur in elkaar zit. Wanneer je die sleutel hebt kun je terug schitterend gezond, vitaal, energiek, slank en gelukkig door het leven gaan. Met alle tips en trucs die ze verzamelde, achterhaal je jouw code en leer je die toepassen.

Hier heb jij geen 62 jaar voor nodig, zoals Trees. Het is allemaal voorgekauwd en gegarandeerd, je zult versteld staan hoe snel jouw leven hiermee TOTAAL verandert! Ze neemt je bij de hand, en stuurt bij waar het nodig is.

Met haar visie vertelt ze je alles wat ze weet over JONG, MOOI, FIJN, SLANK, BETER  EN BEST en ze gaat verder, want er is nog zo veel meer!

Trees is een creatieve duizendpoot en ‘van niks iets moois maken’ is haar specialiteit. Haar grote liefde is: mensen terug bij hun eigen natuur brengen.

60 plus Second Life
Scroll naar boven